9 de juny 2010

INGLA O QUÈ? No ho dubtis, vota Ingla!!!


La campanya electoral del Barça ha anat progressant consumint-se en ella mateixa.

I el problema és que no hi ha alternativa. Vull dir que quan arriben unes eleccions i el FC Barcelona hi arriba en les millors condicions de la seva història… què pots proposar?

I és clar, ningú no es mou del guió. Tothom avala el que s’ha fet, diu que continuarà en la línia… i poques coses més.

Però malgrat tot hi ha eleccions i el president que ens ha dut fins aquí no s’hi pot presentar. I un dels que s’hi prresenten serà escollit president. Per tant… què fem?

Jo ho tinc molt clar. Podem especular buscant el candidat que voldríem, aquell que recollís les nostres intencions i ens emocionés.

Però aquest candidat, en aquestes eleccions, no hi és, no existeix. Per tant cal que ens fixem en el candidat que més s’hi aproxima. Fins i tot, encara millor, no fixar-se només en el candidat, sinó en el seu equip, en la seva experiència, en tot el que aporta, en el que no resta, etc.

I ho tinc claríssim. Tot i que no subscric amb entusiasme el seu discurs ni, en ocasions, les seves maneres, el candidat, la candidatura, que millor recull l’esperit del Barça que vull és la candidatura INGLA. Sense cap mena de dubte.

Cal exercir la responsabilitat íntegrament. Cal apostar per la continuïtat des de la personalitat, cal apostar per l’experiència per sobre de la indolència, per la certesa per damunt de la inconsciència o el foc d'encenalls.

Per tant, INGLA. Perquè vull aquest Barça i perquè vull que els seus valors siguin defensats amb gent amb experiència i garanties. Un autèntic i potent equip. Potser no el millor, però sí l’únic que pot garantir que el Barça continuï en la línia esportiva i nacional d’aquests anys.

VOTEU INGLA!

1 comentari:

GOS GÀNGUIL ha dit...

Come on Ingland!