29 de set. 2010

ABSOLUT MAS: Monogràfic "Especial enquestes"


“ABSOLUT MAS”, el web independent (i independentista) de suport a la candidatura d’Artur Mas com a futur president de la Generalitat de Catalunya, publica un monogràfic sobre les darreres enquestes publicades de les properes eleccions al Parlament.


Aquesta edició especial inclou una anàlisi detallada i comparada de les enquestes de “El País” i de RAC1, tot identificant les principals diferències demoscòpiques que s'hi observen i els elements crítics pel que fa a la projecció electoral que estableixen i els elements d'incertesa que encara dibuixa el panorama electoral.


El monogràfic també inclou una anàlisi política de la situació, des del punt de vista de les enquestes i de les perspectives electorals, de Convergència i Unió, Esquerra, Solidaritat Catalana per la Independència i Reagrupament Independentista.


[ABSOLUT MAS és una iniciativa autònoma de persones independents, no vinculades a CiU ni a cap altre partit polític, que, en les properes eleccions nacionals, han adoptat la ferma determinació de donar suport a Artur Mas com a futur president de la Generalitat, a partir del convenciment que, arribada aquesta circumstància, ell i la força política que dirigeix, seran el motor de canvi que el nostre país necessita: el pas d’aquesta raquítica autonomia a la plena sobirania. Això és, a la independència.]