28 de nov. 2010

Neix ARA, i tots neixem una mica amb aquest nou diari!


Avui, puntualment, a les 00:00 ha nascut ARA, el nou diari que tots estàvem esperant amb delit. Ha nascut, a aquesta hora, la versió digital, enorme. Demà al matí, quan ens llevem, tindrem al quiosc la versió paper.

És una de les notícies més esperades i celebrades. El nostre país estava absolutament mancat d'un diari en català i catalanocèntric. L'hem d'estimar i l'hem de deixar caminar.

Jo confio plenament en l'equip que l'impulsa i el dirigeix. Celebro a més enormement, per la garantia que em transmet, que hi sigui un bon amic com en Pere Martí, persona cabal, patriota i extraordinari professional.

Seguirem l'ARA, ens el mirarem amb ulls d'amor i de passió si cal, necessitàvem un diari que ens expliqués el relat del nostre dia a dia polític i nacional amb els nostres ulls. ARA el tenim.

Gaudim-ne, i, alhora, feu com jo, siguem admiradors i usuaris crítics, ajudem la gent de l'ARA a millorar la seva oferta. Jo ho penso fer. Des de la complicitat.

Gràcies, amics. Gràcies per haver fet possible que el demà sigui ARA.

5 comentaris:

Noctas ha dit...

L'slogan final és molt bo, crack...

Anònim ha dit...

Botifler fill de la gran puta

Anònim ha dit...

L'Ara una bona notícia? Ho deus dir quan encara ni l'has vist, oi? Però, què dius, animal? Però, què dius, carallot? L'Ara és un producte molt i molt menor que no té cap mena de perspectiva de futur. O és que la portada no és una declaració de principis? Multiculturalitat a tutti pleni. Quantes signatures de prestigi té? Cap ni una i més si comptem la propina de la Regàs.I, pel que es veu, avui era l'edició de luxe. Si això és tot el que poden donar, ja se'l poden quedar, aquest diari. No és això, company. No és això. L'Ara l'hi fan el mànec és una merda lligada amb un cordill i si això és tot el que saben fer aquests quatre periodistes babaus i esgarriacries, més valdria que s'haguessin quedat a casa seva. A casa meva, aquest diari absurd i estúpid no entraraà per molt que estigui escrit en català.L'Ara? I ara! No,de cap manera.
Maradedeusenyor

Dies de fúria ha dit...

M'encanta veure-us així d'excitades...

Anònim ha dit...

A mi també m'agrada veure't tan excitada.
Marededeusenyor