9 d’oct. 2011

WAR WITHOUT END AGAINST THE WALKING DEAD


(primer llegiu el post, després cliqueu la foto per a accedir al vídeo i banda sonora d'aquesta lluita i el seu per què, com diuen alguns, una imatge exemplifica més que mil paraules)

Els Walking Dead són la pitjor experiència política del catalanisme en la seva centenària existència.

El seu únic mèrit en la seva penosa -i no per minúscula menys devastadora- trajectòria ha estat la capacitat de convertir-se en zombies i sobreviure a la seva mort política.

Convertits ens zombies, supervivents de la seva pròpia mort, el seu perill s'ha multiplicat exponenciament, i propaguen la devastació i la mort en tot el que toquen.

Alguns hem decidit, desafiant la mort i el perill que sempre els envolta, cavalcar el que calgui fins a eliminar-los i tornar-los, si cal d'un en un, a la tomba política de la que mai haurien d'haver sortit.

No us fieu gens ni mica del que de lluny pot semblar una cara d'inocència -que ara més que mai veureu propagada per les xarxes socials-. No baixeu la guàrdia davant el que podien haver estat rostres coneguts. Són mort i tot el que toquen ho converteixen en mort.

WAR WITHOUT END AGAINST THE WALKING DEAD

Per la supervivència de la civilització, la moral i els valors del catalanisme polític!

7 comentaris:

Al ha dit...

Puc estar d'acord en algunes de les apreciacions que fas, però no en totes.
El que queda clar és que encara i per sorprenent que sembli s'han de cremar més etapes per anar tots junts cap a l'objetiu comú.
Prefereixo faltar al respecte i insultar als qui sé segur que no hauré de compartir camí...
M'assec dalt d'un arbre a contemplar la majoria absolutíssima del PP, com la que mai haurem vist en 30 anys, tot esperant les ànsies de fugida dels exercits vençuts el 20N.
Llavors, serà l'hora d'insultar als que es neguin a ingressar a la resistència.

Xavier Rull ha dit...

Dies de Fúria,
I si els deixessis estar?
RCat despareix com a entitat el dia que es torna a aproximar a ERC. Que ho fa per pur instint de supervivència, no perquè sigui el que políticament cal (ERC ja torna a presentar-se a les eleccions amb voluntat de 'pacte'... uf). I també ho fan per a fotre SI. Però és igual: entraran dins ERC i si ERC fa polítiques valentes en pro de la independència la gent els tornarà a votar, però si es manté en la seva línia erràtica la gent no els votarà (votarà SI, CiU o s'abstindrà). I punt. El que no pots fer és atacar unes persones que només volen salvar-se. Prou feina tenen a salvar-se, mentre el vaixell ERC-RCat s'esfonsa, no cal que perdis el temps a dir-ne res. Deixa que s'esfonsin solets i concentrem-nos en el que cal ara: com fem el pas següent: de pertànyer a l'Estat espanyol a ser l'Estat català. Quin mecanisme jurídic apliquem, com repartim els béns amb l'antic Estat espanyol... això hem de fer!

Anònim ha dit...

Espero que l'avidesa amb la qual la "nova ERC" s'ha avingut a pactar amb els Walking Dead t'hagi obert els ulls de les miserables intencions que tenen. La "nova ERC" ha acabat de dinamitar l'ínfima credibilitat que tenia i ens aboca a la necessitat de reconstruir l'independentisme de bell nou a través d'un altre projecte que, al meu parer, ha d'orbitar a través de SI, les CUP i la bona gent independentista que no defalleixin en obrir un conflicte polític amb Espanya quan tot (inclòs el pacte fiscal de CIU) s'enfonsi.

Dies de fúria ha dit...

A mi em sembla que ERC ho està fent bé. Va oferir unes condicions generoses i justes que facilités un pacte obert a tothom.

Només els Waking Dead l'han aprofitat.

Pel que fa a SI, acumula error darrere error, fins a la irrellevància final. O pitjor encara, fins a esdevenir, com ara mateix ja és amb la seva praxi política un perillós element de desmobilització de l'independentisme i de desnacionalització.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Joanet ha dit...

tiu deixa els walking-rcat i segueix el teu camí, el passat passat està no es pot canviar.

són 4 gats, parla de les virtuts de CiU o del país o del que et vingui de gust.

senzillament la guerra contra els dead rising no aporta res.

sembla com si t'hagués deixat la novia per un millor i enlloc de buscar-ne una altra segueixes obsesionada amb la antiga i el seu nou xorbu.

Dies de fúria ha dit...

Benvolguts, especialment Xavi i Joanet, és evident que teniu raó.

També espero que entengueu que tot plegat és un joc dialèctic hiperbòlic, que faig únicament perquè em diverteix molt fer-lo. És a dir, que m'ho passo bé.

Només hi ha una coseta de tot plegat que tingui el més mínim interès o que sigui seriosa, i és que entenc que no està malament aprofitar per a recordar que han estat la pitjor experiència política del catalanisme, la més immoral i sectària.

Dit això, i confiant que entengueu que únicament es tracta d'això, d'un joc dialèctic i metafòric que faig per pur divertimento.

I que és igualment evident que res del que ara mateix pugui estar fent políticament o personalment té mai en compte aquesta gent. Tot el que faig és en uns altres paràmetres que no tenen res a veure amb la juguesca que mantinc.

Gràcies a tots