18 de jul. 2016

Cròniques de Neverland: LA CHORRIRUIMANGUERA

Bé, doncs sembla que el pensament màgic ha vingut per quedar-se entre nosaltres. Ja tenim exultants les nostres dives que no suportaven s'estigués fent la independència sense elles, ja tenim feliços els repartidors de carnets i, sobretot, ja tenim feliços la CUP, que veu com la seva estratègia per passar de puntetes sobre el seu sabotatge al full de ruta per la independència ha donat fruits i ara estarem entretinguts amb aquest miracle dels miracles, la solució definitiva, màgica, total.

Que ho sapigueu, tots els que -com jo- no ho heu vist clar és perquè som rucs, incapaços de veure les solucions que ens ofereixen; perquè som mesquins i enlloc de dir amén gosem dir que ni entenem tot això ni ho compartim; i perquè som uns processistes que només tenim al cap demorar-ho tot, i ara, gràcies a aquesta pòcima màgica, ens han pillat.

Em sap greu que l'ANC hagi caigut a la trampa que ens han parat. I em sap greu també per molta gent de bona fe que li ha donat suport o ho ha defensat.

En tot cas, el que està clar és que la chorriRUImanguera ha vingut per quedar-se.

Reconec que l'argumentació dels partidaris de la chorriRUImanguera ha estat atrevida, i han pogut explicar amb tot luxe de detalls els beneficis d'aquesta solució màgica, fins ara inèdits. Sort n'hem tingut, d'ells i dels seus superpoders, o seguiríem treballant per la independència com a militants anònims, confiats en una majoria parlamentària i un govern independentistes.

I com que no tinc gaires coses més a dir al respecte, us deixo amb el text d'uns dels videos promocionals de la chorriRUImanguera, força descriptiu del nivell al que han situat el debat. Gaudiu-ne i penseu-hi. Bé, no massa, que ja tenim qui pensa i decideix per nosaltres, hàgim votat el que hàgim votat.

"A todo hijo de vecino le gusta regar por doquier, pero el mecanismo de una manguera es rematadamente complejo e impredecible.

Las mangueras comunes se enredan, se envuelven, se rebelan, se golpean y eyaculan en tu cara sin amor.

Para arreglar tu vida llega la CHORRIRUIMANGUERA. Este infrapolímero con glomérico de nueva generación compacta la manguera a tamaño de un bolsillo bastante grande, y al enchufarla crece entre 4 metros y 48 kilómetros!!!

Ahora podrás regar a piñón todo lo que no pudiste regar en tu vida de looser de secano. Riega plantas, riega el suelo, riega puertas, riega la rama de un árbol mústio, riega el monte, riega el bordillo, riega lo que sea. Dásela a tu hija para que riegue el aire. Llévatela en tu yate y riega el mar, riega tu vida, coño, que vas tarde! La chorriRUImanguera riega la ciudad y riega la pradera.

La chorriRUImanguera tiene distinntos modos de dispersión: chorro, chorrote, chorrazo, yoya e hiperbukake."


Bé, amb aquesta acurada descripció insuperable dels beneficis i l'argumentari de la chorriRUImanguera, l'únic que podem fer és encomanar-nos a Déu, que hi faci més que nosaltres.

DONEC PERFICIAM & MILLOR RIURE QUE PLORAR