12 de set. 2017

Ada Colau pujant al pòdium dels polítics més farsants i indecents

Tot el dia col·laborant en tasques de voluntari per a la mani d'aquest Onze de Setembre del 2017. He arribat a casa esgotat. Però encara amb l'emoció a la pell de tot el viscut, amb aquesta excepcional mobilització que, un altre cop, hem protagonitzat.

L'últim que pensava quan he arribat a casa era en escriure res. Però al meu entendre avui hem assistit a un fet polític dels més repugnants i indecents que recordo. I no puc anar a dormir sense denunciar-ho.

Avui la senyora Colau ha tingut la indecència de dir, en un míting davant els seus fidels, que "No aceptamos lecciones de nadie y menos de aquellos de Convergencia que nunca han desobedecido"

Però com es pot tenir tanta pocavergonya? com es pot ser tan fastigosament immoral?

Miri senyora Colau, "aquellos de Convergencia que nunca han desobedecido" resulta que hi ha un President de la Generalitat i 3 consellers que van ser imputats i han estat condemnats i inhabilitats pel 9N, per "desobeir". I que aquestes mateixes persones ara han de fer front a l'amenaça d'incautació dels seus bens per part d'un tribunal tan vergonyosament antidemocràtic com és el Tribunal de Cuentas. I amb ells també una desena d'alts càrrecs del Govern que va tirar endavant el 9N. En un fet inèdit des del 1978.

Però com s'atreveix a dir que "nunca han desobedecido"??? Però com es pot ser tan indecent?

Sap què, de vostè sí que no coneixem cap acte de desobediència. Excepte que entengui per desobediència disfressar-se de pallassa abeja maya i irrompre en actes polítics. Va home va, però de què va? Vostè sí que no pot donar lliçons. Però ni una. Perquè vostè no té cap fet que pugui acreditar "he fet això o he fet això altre".

Sap què, senyora Colau, els qui no poden oferir res, cap obra, cap evidència de cosa feta, com és el seu cas, s'amaguen, com fa vostè, en la sacralització de conceptes abstractes. Perquè així, d'aquesta manera li sembla pot fugir d'una realitat que deixa tan en evidència la seva buidor i inconsistència.

Parla de "desobediència". Com si això fos un valor en si mateix. I no, no ho és. Desobeir per desobeir, situar una "desobediència" abstracta com a fet polític no té cap mena de valor. Zero. El que té valor és obeir i fer realitat els compromisos adquirits amb la ciutadania. I fer-ho al cost que sigui. El que té valor és ser coherent amb el que s'ha defensat, i fer-ho quan arriba el moment. El que té valor és obeir els mandats i compromisos democràtics contrets.

I això és el que en el seu moment van fer el President Mas i els 3 consellers imputats i condemnats. I això és el que ara ha fet la majoria del Parlament que formen Junts pel Sí i la CUP. I això és el que ha fet el Govern que Presideix el MHP Puigdemont. Obeir un mandat democràtic contret. I això és el que no fa vostè. Ni obeeix ni desobeeix. No fa res, s'amaga, acusa els altres del que és el seu gran pecat. Bé, de fet vostè sí que desobeeix, i greument: desobeeix el que va dir públicament que faria i no fa.

I queda en una evidència vergonyant quan sí que ho han fet ja més de 700 ajuntaments catalans. Per això és vostè una farsant. Feia molt de temps que no ensopegàvem amb un polític tan indecent en l'art d'enganyar els seus votants, en l'art de fer el contrari del que públicament havia dit que faria.

Farsant es lletreja C-O-L-A-U.

Miri senyora Colau. En aquest país, en aquests moments hi ha unes 1.000 persones advertides de greus conseqüències penals i econòmiques per "desobeir". De fet això de desobeir ho diuen el govern espanyol i el seu exèrcit de jutges i fiscals que actuen al seu dictat. Perquè aquest Govern i aquestes 1.000 persones amenaçades el que estan fent és una doble obediència:

- obeir el compromís contret amb la ciutadania les eleccions del 27S

- obeir la legalitat catalana, que estableix la Llei de Referèndum i la Llei de Transitorietat.

I això és del que vostè no pot presumir, d'obeir i ser fidel als compromisos que va adquirir durant la campanya electoral. I per això vostè llença aquestes soflames tan repugnants, tan profundament immorals. Per a molts no és cap sorpresa, a la vista de com es va aprofitar de la guerra bruta de l'Estat en aquella campanya electoral, amb una falta d'escrúpols que la va convertir en còmplice necessària de les clavegueres de l'Estat.

I ja n'hi ha prou també d'intentar amagar les seves vergonyes agitant "el papu" de "Convergència". Ja n'hi ha prou home, ja n'hi ha prou.

Vostè no ha d'acceptar lliçons de Convergència perquè Convergència ja no existeix. Vostè podria rebre lliçons de Convergència perquè té imputats i condemnats per desobeir, mentre vostè no ha desobeït res mai. Però és que Convergència ja no existeix. Qui li exigeix ser coherent amb allò que va dir que faria és el Govern que conforma Junts pel Sí i aquests 1.000 amenaçats que són de partits diversos, independents i simples servidors públics. Qui li exigeix ser coherent amb allò que va dir que faria i no fa és la majoria parlamentària que formen Junts pel Sí i la CUP. I qui en última instància li exigeix ser coherent suposo que són els votants als qui vostè va enganyar tan miserablement -excepte, és clar, tots aquells que, com vostè, no tinguin cap escrúpol-.

Ja n'hi ha prou d'agitar aquest fantasma del passat de Convergència, contra el que se sentien tan còmodes fent discursets. Ja n'hi ha prou!

Vostè el que fa és intentar fugir permanentment d'una realitat que és molt cruel amb vostè, perquè la deixa políticament despullada davant tota la societat. La deixa com el que és, una farsant. La deixa com el que és, una política sense cap escrúpol moral. I davant d'això la seva única resposta és aquesta permanent indecència des de la que encara intenta pontificar llençant la seva merda sobre els altres.

Però la realitat és molt tossuda. Es pot intentar maquillar. Es pot defugir un temps. Però no es pot ocultar sempre ni a tothom. Vostè està acabada, sra. Colau, perquè la seva farsa ja no hi ha manera de maquillar-la.
Farsant es lletreja C-O-L-A-U.



2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja veus. Han passat d'"assasins" de Franco a assassins de Convergència.

Oliva ha dit...

"POSTUREO"...EL SRO.DOMENECH,VOL SER MINISTRE,AMB EN EL FUTUR GOBERN DE PEDRO SANCHEZ-PABLO IGLESIES...I LA COLAU,I EL SEU RUM-RUM,DE MENTIDES, I ELS ESGARRIPS A CAN ZAN QUINA CREDIBILITAT ENS MEREIX?...