13 d’oct. 2019

Honor militant vs la vergonya de listillos/listilles, sermonejadors/sermonejadores

Diuen que dilluns es farà pública la sentència de l'1-O.
Diuen que també podria ser dimarts.
Diuen que no condemnaran els nostres presos polítics per rebelió, però sí per sedició i malversació.
Diuen que a qui més li poden caure 15 anys i a qui menys 8.
Diuen.

Jo només dic una cosa. Tal i com des de les fonts correctes m'ha arribat, tan bon punt sigui pública la sentència, sortiré al carrer.

Immediatament.

També puc dir una altra cosa: a la meva feina he treballat, al costat d'altres companys i companyes perquè siguem molts els que sortim immediatament al carrer.


I no sé res més. Estaré al carrer. I esperaré instruccions. I faré el que les fonts fiables em diguin cal fer. I ho faré sense qüestionar el que em diguin cal fer, sense discutir-ho, sense matisar-ho.
Feu això. Això farem.

Si no ens hem de moure del carrer, no ens mourem. Si hem d'aixecar la mobilització al carrer, l'aixecarem. Si som convocats lluny d'on som, hi anirem, tan lluny com calgui. Si se'ns reclama un altre dia, hi serem aquell altre dia, sigui el dia que sigui, sigui l'hora que sigui.


Parlo en plural perquè és el que sé faré jo i tots els camarades amb els que fa anys i anys estem lluitant per la independència. El meu plural sóc jo i els meus camarades.

El meu plural NO són tots aquests listillos i listilles que tot ho saben. El meu plural NO són tots aquests sermonejadors i sermonejadors que es passen les 24 hores del dia insultant tothom, maltractant tothom i menystenint tothom.

El meu plural sí són tots els presos polítics i exiliats. El vostre exili i la vostra presó són el meu exili i la meva presó.


Listillos i listilles, sou, després de les forces d'ocupació espanyoles, el pitjor que té el país. Tot ho sabeu. Però mai heu fet res.

Sermonejadors i sermonejadores, sou, després dels qui ens volen dividir per raó d'origen, el pitjor que té el país. Si es fa A perquè es fa A, si es fa B perquè es fa B. Si anem, perquè anem, si diem que lentament, perquè diem lentament, si diem amunt perquè diem amunt, si diem alerta perquè diem alerta. 

Tot ho sabeu, i us passeu les 24 hores del dia sermonejant, però mai heu fet res. I encara menys mai ens heu dit "això s'ha de fer així".

Us refugieu en plurals indeterminats, com "el poble". Però negueu al poble quan s'expressa electoralment.

Dieu que els líders polítics ens traeixen i no foten res, però ningú no sap res que vosaltres hàgiu fet i tot sovint ni tan sols sabem si mai heu pogut trair perquè mai hi heu estat.

Ara dieu "no ens traureu del carrer", però vosaltres mai heu anat per iniciativa pròpia al carrer, sempre heu esperat que algú altre us convoqui. I no ho heu fet per no exhibir-vos en la vostra patètica solitud. Perquè per sermonejar cal semblar s'influeix en molta gent. I perquè això és incompatible amb la covardia de no fer res perquè se sap no et segueix ningú, i fent-ho ja no podríeu mai seguir sermonejant.

Mireu, listillos/listilles, mireu sermonejadors/sermonejadores: calleu la vostra puta boca covarda.

Si sabeu com cal fer les coses i sou tan savis i tan estupendos com ningú més ho és, preneu vosaltres la iniciativa. Convoqueu la gent. Aplegueu-la en massives concentracions i manifestacions. Presenteu-vos a eleccions i demaneu que us votin, i així, si recolliu suports massius, tots ens posarem disciplinadament darrere vostre, a fer el que ens digueu cal fer.

Però no. Sermonegeu, però mai convoqueu res. Sermonegeu, però mai us sotmeteu a cap escrutini de vot popular. Sermonegeu, perquè és l'únic que els covards i les covardes sabeu fer.

Dilluns, o dimarts. O quan sigui, sortiré al carrer. I esperaré instruccions. I sé que mai no vindran de cap dels listillos/listilles o sermonejadors/sermonejadores. Ells i elles seguiran a lo seu, al seu sermoneig covard. Jo esperaré instruccions. I ho faré al costat dels meus camarades, dels que l'únic que pregunten és "què cal fer".

Sortirem al carrer, i ho farem honorant els nostres presos polítics tan vilment condemnats. I ho farem honorant també tots els qui estan patint exili. Així sortirem al carrer. Amb respecte. Amb honor. Uns valors que mai podran entendre ni compartir els nostres sermonejadors i sermonejadores.

Així sortirem al carrer tantes vegades com calgui.

Fins aconseguir-ho.

DONEC PERFICIAM







1 comentari:

Anneli Jäätteenmäki ha dit...

Em dic Andra Maria Lupu, forma, Andorra la Vella. Després de dotze anys de matrimoni, jo i el meu marit hem estat en una disputa o l’altra fins que finalment em va deixar i es va mudar a Califòrnia per estar amb una altra dona. Vaig sentir que la meva vida s’acabava i els meus fills van pensar que mai no tornarien a veure el seu pare. He intentat ser fort només per als nens, però no he pogut controlar els dolors que turmenten el meu cor, el meu cor estava ple de dolors i dolors perquè estava molt enamorat del meu marit. Cada dia i nit penso en ell i sempre desitjo que tornés a mi, estava molest i necessitava ajuda, així que vaig buscar ajuda en línia i vaig trobar un lloc web que em va suggerir que el doctor Osagiede pot ajudar a tornar ràpidament. . Per tant, vaig sentir que l’hauria de provar. Vaig contactar amb ell i em va dir què fer i ho vaig fer, després va fer un encanteri d’amor. 48 hores després, el meu marit em va trucar realment i em va dir que ell trobava a faltar jo i els nens, així que és increïble. Així va ser com va tornar aquell mateix dia, amb molt d’amor i alegria, i va demanar disculpes pel seu error i pel dolor que va causar a mi i als nens. A partir d'aquell dia, el nostre matrimoni era ara més fort que com abans, tot gràcies al doctor Osagiede. és tan poderós i vaig decidir compartir la meva història a Internet que el doctor Osagiede real i poderós lletre d’encanteri que sempre pregaré per viure molt de temps per ajudar els seus fills en temps de problemes, si esteu aquí i necessiteu el vostre ex. de tornada o el teu marit es va mudar a una altra dona, no ploris més, contacta ara amb aquest potent ruixador d’encanteri. Aquí teniu el seu correu electrònic de contacte a: doctorosagiede75@gmail.com o whatsapp al +2349014523836
o viber +2349014523836