24 de jul. 2020

Desmuntant la manipulació demoscòpica del Baròmetre de Barcelona. L'evidència del fracàs Colau

Avui hem tingut el baròmetre semestral de l'Ajuntament de Barcelona.
Tots els titulars han estat que Colau guanyaria les eleccions municipals si fossin ara.

Què tal si dediquem una estona a desmuntar aquesta nova fastigosa manipulació Colauer?

En una enquesta que no corregeix els seus biaixos mostrals, ni que aquests siguin enormes, el primer que hem de mirar són aquests biaixos mostrals.

I els biaixos mostrals del baròmetre semestral de l'Ajuntament de Barcelona són MONUMENTALS! Mirem-ho:

Partit      Resultat eleccions 2019  Record vot enquesta  Biaix

Comuns      13,7%                            19,8%                      + 44%

ERC            14,1%                            18,8%                      + 33%

PSC            12,1%                            12,2%                      + 0,8%

JxCAT         6,9%                              5,7%                        - 21%

CUP            2,6%                              3,0%                     + 15,3%

Quines coses, oi? Quina mostra tan "representativa" que els Comuns tenen una sobrerepresentació mostral de +44%, ERC d'un +33% i CUP d'un +15,3%

Quines coses, oi? Quina mostra tan "representativa" que Junts per CAT té una infrarepresentació mostral de -21%

És tremendo tremendo tremendo el biaix tan manipulador i tendenciós que té l'enquesta, i que com no es corregeix, hem de pensar forma part del "paquet" manipulador de l'enquesta Colau.

No, de manera clara, de manera inequívoca, quan mirem els resultats de l'enquesta i eliminem els elements de biaix, veiem clarament que Colau no guanyaria cap elecció a l'Ajuntament de Barcelona si ara se celebressin. 

Les eleccions de maig 2019 un 13,7% van votar Colau, a l'enquesta tenen una sobrerepresentació del 44%, amb un record de vot del 19,8%, i només un 13,9% dels enquestats diuen votarien Colau, sense biaixos mostrals, la intenció de vot directe a Colau és un 9,6% inferior.

La brutal manipulació mostral per generar uns resultats a la mida de l'ego de l'alcaldessa Colau la trobem també a d'altres dades.

Resulta que només un 57,4% dels qui van votar Colau maig del 2019 ho farien ara. I la sra. Colau no guanya vot de ningú pel damunt del que seria el marge d'error de l'enquesta, per tant, ni ho consignem

L'enquesta i els titulars que ha generat són una enganyifa ABSOLUTA i MISERABLE

És molt difícil predir qui pot guanyaria unes eleccions a BCN ara mateix, però que Colau segur no les guanyaria és una evidència que no admet prova en contra.

Més enllà de les manipulacions mostrals, hi ha coses que sí podem veure a l'enquesta. I una d'elles és com de complicat està el panorama polític a BCN. Colau no té la confiança de ningú, però tampoc cap altra força política es fa mereixedora de confiança.

ERC té un 54,6% de fidelitat de vot, i una fuga declarada de vot cap a Junts x CAT del 7,7% i la CUP del 3,3%, amb un vot indecís del 24,2%

Junts per CAT té una fidelitat de vot del 35,5% (baixíssima), amb fugues declarades de vot cap a ERC de l'11,1% i amb un 49,9% en la indecisió

La mentida Colauer té clarament els peus de fang, només se sostenta amb grans dosis de manipulació, però d'igual manera l'independentisme no guanya cap opció de lideratge a la ciutat de Barcelona.

Dit això, qui desapareix del mapa és l'unionisme, que és víctima de la més gran confusió mai vista. Nomé un 24,3% dels qui van votar Cs ho farien ara, i només un 12,6% dels qui van votar PP ho farien ara.

Pel que fa a Valls, la seva intenció de vot és del 0,1%. És a dir el frau Valls es percep en tota la seva intensitat com a maniobra d'estat per evitar un ajuntament indepe amb tota la seva intensitat.

Amb la mateixa intensitat que Colau es revela com la gran jugada mestra de l'espanyolisme per aturar l'independentisme. I els hi ha funcionat.

L'EVIDÈNCIA DEL FRACÀS MÉS ABSOLUT DE LA GESTIÓ COLAU

"Vostè creu que en el darrer any Barcelona ha millorat o ha empitjorat?"
Que ha empitjorat, segons vot:

ERC: 63,8%
Comuns: 44,9%
PSC: 59,9%
Junts x CAT: 74%

Fins i tot els votants Colau, els votants Comuns, creuen majoritàriament, amb un 44,9%, que BCN ha empitjorat en el darrer any. Només un 32,1% dels fans de Colau s'atreveixen a dir que ha millorat.

Globalment, un 60% dels ciutadans de Barcelona opinen que BCN ha empitjorat.

Ara imagineu que no hi ha aquest 44% de sobrerepresentació mostral dels Comuns a l'enquesta. Podem dir sense por a equivocar-nos que més del 70% dels ciutadans de Barcelona opinen que la ciutat ha empitjorat en el darrer any.

Només un 22,4% dels barcelonins creuen, malgrat els biaixos de l'enquesta, que la ciutat ha millorat.


Amb unes dades així, tan bèsties en les seves evidències, emergeix com mai el que és el gran punt fort de Colau: la seva capacitat de manipular l'opinió pública i de comprar tots els mitjans de comunicació. 

L'últim any Trias només un 1,4% percebien la gestió municipal com un dels problemes més greus que té Barcelona. Amb Colau és un 4,7%. Amb Colau l'Ajuntament s'ha convertit en un dels principals problemes de la ciutat.

Aquesta nova entrega del baròmetre municipal, malgrat els seus biaixos, quan la llegim, ens interroga sobre un dels fenòmens més complexes del nostre escenari polític.

Se situa fora de tota la meva capacitat racional analítica el fenòmen Colau. O, sense necessitat de cap anàlisi, situa Colau en l'únic que és, la més extraordinarìa farsant política del nostre país, la persona amb més capacitat de manipulació.

Fixeu-vos la comparativa amb Trias i amb Colau, sobre els problemes de BCN:

- Inseguretat: del 3,4 Trias al 17,6 Colau
- Accés a l'habitatge: del 0,6 Trias al 5,6 Colau
- Neteja: de l'1,6 Trias al 5,3 Colau
- Gestió Municipal: de l'1,4 Trias al 4,7 Colau

És molt i molt bèstia. O sigui Colau ha fet clarament a ulls de la majoria de barcelonins una ciutat més insegura, bruta i pitjor gestionada, i el que és pitjor, allò que era divisa política de Colau, també ho ha empitjorat en relació a Trias, com és l'accés a l'habitatge... però Colau és alcaldessa.

És molt i molt bèstia perquè al darrere d'una cosa així només hi ha una explicació: que Colau és la política amb més capacitat de manipulació que mai hem conegut. Però amb això no n'hi hauria prou. Si pot manipular és perquè Colau és clarament l'as a la màniga que tenia el règim del 78 per combatre l'independentisme a Barcelona. I per això tots els mitjans de comunicació li reten pleitesia. La pleitesia que es ret al poder, al règim. És això. No hi ha més.

I fins ara ha enganyat moltíssima gent. I el problema és que no hi ha ningú, sembla que pugui aturar-ho, fer-hi front.

SOBRE LA MOBILITAT A BCN

La senyora Colau, amb les seves polítiques de fer la vida impossible a les persones, de no pensar mai en la gent, sinó en veure la gent com a enemics, com a un enemic a liquidar, a fer-li la vida impossible, s'ha dedicat, des del març que va començar el confinament per la pandèmia, a fer les actuacions urbanístiques més bàrbares, més salvatges, més sense sentit.

El problema dels farsants com Colau i els seus fanàtics és que la realitat és molt tossuda.

4 mesos després d'una salvatges lluita contra la mobilitat en moto, i de destrossar els nostres carrers amb actuacions absurdes, sense cap sentit, que com a molt deien era per afavorir la mobilitat en bici, que és el que clarament posa de manifest el baròmetre municipal?

- la mobilitat general a la ciutat s'ha reduit
- el canvi més important a la mobilitat s'ha produít en el transport públic. Abans de la crisi Covid-19 el 50,2% dels desplaçaments es feien en metro, RENFE, ferrocarrils... Ara només un 33,3%. És el mitjà que més ha baixat. Lògicament, per risc de contagi.

- Però després del metro, sabeu quin és el mitjà de transport que també ha baixat d'abans de la pandèmia a l'ara? Doncs la bici

Sí, malgrat els milers i milers de carrils bici nous, malgrat els milers de quilòmetres d'absurditat sota paraigües de promoure la bici, l'ús de la bici segueix disminuïnt a Barcelona. Abans de la pandèmia, entre bici privada i bicing, la bicicleta representava el 13,2 dels desplaçaments. Ara, després de la pandèmia i de totes les actuacions salvatges de Colau, la bici representa només el 10,2% dels desplaçaments

- I el mitjà que més ha pujat en usuaris? Doncs sí, per a ràbia i desesperació de Colau i els seus fanàtics, que li han declarat una guerra total és la moto. Sí, abans de la pandèmia la moto era el mitjà de transport diari del 9,7% dels barcelonins. Ara, després de la pandèmia, la moto és el mitjà escollit pel 15,1% dels barcelonins per als seus desplaçaments diaris.

Després de fer-ho tot malament, després de perseguir sense pietat la llibertat i el benestar dels barcelonins, a Colau només li queda una opció per imposar les seves solucions fanàtiques contra una ciutat i uns ciutadans que seguim vivint les nostres vides: fer camps de concentració i reeducacio polpotians, per internar-nos a tots.

A Colau i els Comuns, després del fracàs monumental de la seva gestió, després de ser el pitjor ajuntament de la història de la ciutat, després que només el fet de ser lacais del règim del 78 per combatre l'independentisme sense cap mena de fre moral o polític, després d'haver fet la vida impossible a la immensa majoria de barcelonins... després de tot això, que d'acord a les seves pròpies i esbiaixades enquestes, els usuaris de bici a BCN disminueixin i els de moto augmentin, només pot aturar-ho internant-nos en camps de concentració i reeducació.

Els Comuns i Colau sempre han tingut en Pol Pot un exemple. Odien la societat i la ciutat en la que vieuen. I com que no poden canviar-la, el seu model és la persecució i la reeducació, sempre després de la manipulació social i del control dels mitjans de comunicació.

En definitiva:

- 44% de sobrerepresentació dels Comuns
- 60% barcelonins creuen que BCN ha empitjorat últim any
- Només Valls està pitjor valorat que Colau
- Colau emergeix, això sí, en manipulació
- Oposició se submergeix en la invisibilitat d'alternatives
- La ciutat evoluciona al marge de les fanàtiques imposicions de Colau