24 de juny 2021

Pressupostos "participatius": segueix la més gran estafa despòtica i corrupta mai perpetrada a Barcelona, la de l’Ajuntament Colau

El catedràtic d’Història de la UB, Dr. Francesc Xavier Hernandez Cardona, va dir fa unes quantes setmanes que els dos moments de major destrucció de la nostra ciutat, de Barcelona, al llarg dels segles, són l’assalt, saqueig i destrucció de la ciutat al s.X per part d’Almansor i l’actual Ajuntament de Barcelona de l’alcaldessa Ada Colau.

La destrucció de la ciutat de Barcelona que està perpetrant Ada Colau i el seu equip (PSC i ERC) és tan bèstia que cal remuntar-se al s.X per trobar una devastació similar a la nostra ciutat.

Totes les setmanes assistim, des de la impotència, a aquesta destrucció, i al que és la més gran farsa política que mai haurem conegut, la més immoral, la més irresponsable, la més incompetent.

Aquesta setmana s’ha tancat aquesta monumental farsa dels “pressupostos participatius”, que sota el paraigües de “Barcelona decidim” han volgut fer veure –gastant-se una monumental pasta en publicitat- que els ciutadans de Barcelona podíem decidir alguna cosa.

Per intentar rentar la cara a la seva farsa Colau i els Comuns han recorregut fins i tot a que a partir dels 14 anys es pogués votar.

Aquesta farsa dels pressupostos participatius de la senyora Colau només tenia un objectiu, darrere tota la publicitat: repartir milions entre la seva gent, entre els Comuns, és a dir, engreixar encara més la despòtica maquinària de corrupció colauer, dels seus contractes a dit i de la seva xarxa clientelar.

En tota aquesta farsa dels pressupostos participatius han acabat votant, a tota la ciutat, 39.433 persones (majors de 14 anys empadronats a BCN).

Sobre el padró de la ciutat de majors 14 anys, que és 1.459.910 persones, aquestes 39.433 persones que han votat són un 2,7%, han "decidit" el destí d'una milionada d'euros.

I això Colau i la seva tropa (Comuns, PSC i ERC) ho fan mentre es pixen a sobre dels 137.474 ciutadans de Barcelona que van votar contra el tramvia per la diagonal, en l’única consulta ciutadana transparent que s’ha fet a la ciutat. Sí, només va ser un 12,17% de la població empadronada a Barcelona que va votar, però van ser milers i milers més dels que han votat als pressupostos colau, i en canvi se'ls ignora i silencia miserablement.

Per a Colau i els Comuns la democràcia i la participació ciutadana només és vàlida quan la poden controlar i els resultats són els que ells volen.

De tots els "projectes" aprovats, el que més vots ha tingut n'ha tingut 3.351, i endavant. Però el NO AL TRAMVIA PER LA DIAGONA de 134.474 barcelonins només mereix menyspreu, silenci i ser ignorat.

Mirem on mirem d’aquesta repugnant farsa corrupta que els comuns han batejat com a pressupostos participatius, hi trobem un autèntic escàndol, una mostra del més salvatge despotisme que mai ha tingut i patit Barcelona.

Ara resulta que un 0,78% dels veïns del districte, 1.645, han votat per consolidar urbanísticament la Superilla del Poblenou. I a seguir llençant-hi centenars de milers d’euros.

I a seguir ignorant el 85% de veïns que van votar NO a la Superilla, i que representaven el 17,1% dels veïns del barri.

Aquesta és la repugnant farsa immoral de Colau i els Comuns. El 0,78% si vota el que ells volen, endavant. El 17,1% si no vota el que ells volen, doncs se’ls ignora, es passa d’ells.

La miserable secta d'amiguetes poblenovins de Colau i els Comuns rebran més de 300 mil euros per “consolidar” la Superilla. Les empreses i comerços que han hagut de tancar per culpa de la Superilla, i les desenes de treballadors que han anat a l’atur no van rebre res.

La sense precedents misèria moral de Colau i els Comuns arriba fins al punt que després que el 85% dels veïns del barri votés contra la Superilla del Poblenou, al ple del districte, de Sant Martí, una majoria de regidors municipals va aprovar una moció demanant la retirada de la Superilla i que s’escoltés als veïns.

Res. Colau es va emparar que “les mocions proposades per l’oposició no són vinculants per l’equip de govern” per seguir-se pixant en la voluntat veïnal, tant en votació directa com dels nostres representants electes.

Mirem on mirem d’aquesta farsa dels "pressupostos participatius", l’escàndol és descomunal:

En plena crisi pandèmica, mentre tota la ciutat, tots els ciutadans, tots els comerços, totes les empreses, s’esforcen per sortir del terrible sotrac viscut, sabeu en què es volen gastar més de 700 mil euros Colau i els seus amiguetes?

Doncs ni més ni menys que en privatitzar 2.500 m2 d’espai públic, per destinar-los a horts urbans pels seus amiguetes, i pagar-los hi tot.

Sí, com ho llegiu: no només privatitzen 2.500 m2 de l’espai públic, fent-ne espais tancats amb clau, ben tancats amb reixats perquè no hi pugui entrar ningú que no sigui un d’aquests amiguetes de Colau, sinó que també rebran, tots, més de 700 mil euros per promoure el conreu de les hortalisses des d’una perspectiva de gènere!!!!

Quines coses. Tots els meus avantpassats a Corbera d’Ebre i a Múrcia tota la vida treballant per tenir una mica de terra, sempre comprada amb la suor del treball, i aquí a Barcelona la senyora Colau regala milers i milers de m2 públics i centenars de milers d’euros als seus amiguets.

La senyora Colau i els seus Comuns regalen terra i reguen amb centenars de milers d’euros els seus amiguets per fer horts urbans, davant la mirada al·lucinada de tota la nostra pagesia, arreu del país, que ha suat sang per tenir una mica de terra, i que només viu d’allò que li dona la terra, de treballar la terra.

Més de 700 mil euros per fer hortets urbans als quatre pijoprogres amiguetes de la Sra. Colau. Ui, sí, que conrearan hortalisses amb perspectiva de gènere!!!!

Més de 700 mil euros per a aquesta trama immoral dels Comuns, que és més del pressupost que gestionen la majoria de cooperatives pageses del nostre país treballant la terra.

La suor i la sang de la nostra pagesia corre arreu del país per tots els bancals intentant guanyar-se la vida treballant la terra, mentre la senyora Colau i els Comuns regalen centenars de milers d’euros a pijoprogres per fer hortets privats a la ciutat, en el que fins ara era espai públic.

De debò, tanta immoralitat és insofrible. No hem tingut mai un ajuntament tan despòtic, corrupte i immoral com el d’Ada Colau i els Comuns.

O ens aixequem o d’aquí dos anys, quan hi hagi les eleccions, ja no quedarà res de Barcelona, tot serà una ruïna i una desolació que també arrossegarà al nostre país.

 

 

3 comentaris:

Mercè Celma ha dit...

En primer lloc vull deixar molt clar que soc TOTALMENT ANTI-COLAU.

A partir d’aquí, i amb tot el respecte del mon, m’agradaria fer un comentari al seu post.

Els resultats en les darreres eleccions Municipals van ser:
ERC (Maragall) = 21,35 % dels vots.
Comuns (Colau) = 20,71 % dels vots.
PSC (Collboni) = 18,40 % dels vots.
C’s ( Valls) = 13,20 % dels vots.

Si com vostè diu (i jo també ho crec) la Colau està en connivència amb ERC i PSC i evidentment compte amb el suport de C’s, aixo fa un total del 73,66% dels vots dels barcelonins.

Per tant la destrucció de la nostra estimada Barcelona s’està fent, no nomes per la Colau (que també) sinó que hi participen el Sr. Maragall, el Sr. Collboni i el desaparegut Valls (no vull nomenar-lo Senyor, no puc).

Personalment, jo no vaig votar cap d’aquests partits (lamentablement a qui vaig votar no va obtenir representació a l’Ajuntament) però amb aquests resultats, veig molt clar que son els barcelonins que s’han tirat pedres sobre la nostra teulada. Crec que ERC, PSC van enganyar als seus votants i continuen fent-ho ja estan permetent aquesta destrossa de la nostra ciutat i que son tan culpables com la “pinta y colorea”.

Vist això, hauríem d’aprendre a votar, a ser mes exigents amb els incompetents que ens manen, queixar-nos i manifestar-nos per demanar que facin la feina per la que van ser triats.

Necessitem politics formats, amb idees, visió de futur, professionals competents i no aprofitats de cadira i “pagueta”.

Unknown ha dit...

Hi ha una falsa concepció de la democràcia repetida pels #FrauColau de que qui guanya les eleccions municipals o forma coalició per governar te carta blanca per fer el que li doni la gana a la ciutat perquè, com diuen els comuns, ho posa al seu programa i ja no cal escoltar els ciutadans dels barris afectats pels projectes. Res més lluny de la realitat, quan cal abordar projectes importants a cada barri i a la ciutat és quan cal fer participar amb democràcia participativa real consultant amb referèndum a la ciutadania, però els nepotistes colauers ho fan al revés, els grans projectes milionaris i inútils que afavoreixen grans beneficis per a empreses privades com el TramDiagonal el fan d'esquenes a la ciutadania, en canvi per a la calderilla sobrant fan un shou mediàtic per projectes que acabaran guanyant els seus amiguets. A més d'antidemocràtics, neporiates,cinútils i prepotents són uns destructors de la ciutat. #ColauFotElCamp !!!

Unknown ha dit...

Com a membre d lavv dun barri afectat pel sindrome" decidim Barcelona" puc dur q leslogan referit es un postureo i populisme barato evosostenible friendrly.Al nostre barri ens imposaren el carril bicing bidireccional,canviaren sentit circulació d carrers i les estacions del bicing.Un desastre !!! Tot aixó sense ni tan sols informarnos abans d que ho farien.