24 de nov. 2012

"Constructors de la llibertat". Tots amb el President Mas!


Arribo del míting final de CiU al Palau Sant Jordi. Increïble! L'emoció, el pes de la història i un president Mas que s'ha revelat com un líder excepcional... han superat qualsevol de les meves expectatives.

El president Mas es mereix diumenge un enorme resultat, una majoria excepcional, que jo voldria fós l'absoluta. El moment és excepcional, i el president Mas és qui millor ha interpretat aquesta excepcionalitat. Fins al punt que sabem que no es tornarà a presentar. Diumenge tenim una ocasió única d'aprofitar aquesta oportunitat i de demostrar confiança en el president Mas. Ara cal això. En paraules del mestre Salvador Cardús, des de la pista del Sant Jordi, "només la confiança obliga al compromís". Amb aquesta confiança expressem també la nostra confiança en nosaltres mateixos.

Oportunitats com la de diumenge dia 25, d'atorgar una majoria excepcional al president Mas perquè pugui liderar amb confiança i amb seguretat, sabent que té tot un poble al seu costat, són extraordinària. En 300 anys potser és l'única que hem tingut tan clara. I davant oportunitats així o les aprofitem o entrem en terrenys desconeguts, ens afeblim. Ara necessitem fer les coses aprofitant fins l'extrem els elements i les situacions que són facilitadores d'un procés d'enorme complexitat. I la majoria excepcional que reclama Mas és clarament el gran element facilitador.

Jo votaré Mas. Té tot el meu reconeixement i suport. I agraïment!

“Hem de ser els constructors de la llibertat de Catalunya”, ha dit avui, enmig d'un Palau ple a vessar de persones, de patriotes, i d'il·lusió. Al fons, més de 80 mitjans de comunicació internacionals de primer nivell, seguint les seves paraules, també en anglès. Expectació mundial màxima. Mas encarna, ara mateix, les nostres aspiracions. I no ho fa messiànicament, com algú, fent el pocasolta, de vegades llença. Ho fa des de la humilitat del compromís i la responsabilitat. Afegint valor a la voluntat del poble.


No hi ha marxa enrere. S'ha dit per activa i per passiva, i és absolutament clar. Si com a poble responem i configurem aquestes majories que es necessiten, no hi haurà marxa enrere. No per part del President, no per part de CiU.

I aquesta actitud i compromís excepcional que el van dur fins i tot a anunciar que després de la consulta ja no es tornarà a presentar. És impossible una actitud més noble. Així, diumenge serà l'única oportunitat també, que tindrem, de ser justos amb el president Mas. Com a poble vam parlar. I ell, com a president, es va posar al nostre costat i ha assumit un lideratge realment excepcional, que ens ha fet més grans, més creïbles, més forts, més ambiciosos, més guanyadors. Els qui ja teniu decidit el vot, endavant, sigui quin sigui. Els que encara dubteu, penseu que quan assolim l'estat propi, anys després, i mireu enrere, i veieu que vàreu tenir l'oportunitat de donar-li suport... si no ho feu ara, no ho podreu fer mai, i em sembla que us n'empenedireu molt, us sabrà greu no haver-ho fet...

També m'agradarà molt, em farà molt feliç, si ERC i n'Oriol Junqueras tenen un gran resultat, no diguem si aconsegueixen ser segona força. També s'ho mereixen.

Confio en el president. Confio en el país. Confio que diumenge el país parlarà amb veu clara i tots sentirem un legítim orgull i una emoció que ens recorrerà l'espinada, com si el somni de tants patriotes al llarg d'aquests 300 anys es fés realitat en cadascun de nosaltres.


TOTS AMB EL PRESIDENT!

Dies de Glòria!





6 comentaris:

Assumpta ha dit...

Total i absolutament d'acord. Endavant, President Mas!!

Anònim ha dit...

Hi estic d'acord #totsambelpresident

Hasbarats ha dit...

Tots amb el President.

I a més #emvotoasobre :-)

Hasal ha dit...

A fora del Sant Jordi , a la feina , a casa , a les carreteres..... i erem molts més conscients del moment históric , que en paraules del Mestre Cardús : President , el dilluns 26 , salpem !!! feiem pinya.
http://www.youtube.com/watch_popup?v=PBJK-dnHULE&vq=medium

Mai morirem , sempre endavant !!!

L'home del sac ha dit...

Votem a qui votem, diumenge ha de guanyar el país.

Anònim ha dit...

Surto ara cap a votar. Ho faré emocionat per primer cop en molts anys. Llàstima de no poder votar dues vegades. Tantes vegades que no he trobat ningú que em mereixés confiança i avui quedaré trist per no poder votar a qui també s'ho mereix.

sort que el país s'ha fet savi.

Gràcies a tots els que hi heu estat sempre.

XB