1 de juny 2010

Amb Israel, sempre! (i ara més que mai!)


La internacional de suport al terrorisme islàmic ja té el que volia, el que buscava. Israel no ha fet altra cosa que defensar-se, com sempre. Amb major o menor encert, però defensar-se. El problema és que la comunitat internacional, amb Turquia al capdavant, hagi permès aquesta aberració, aquesta orgia a favor del terrorisme islamista. Confio que els països d'origen dels suposats "cooperants", un cop expulsats o repatriats des d'Israel, els jutgin immediatament per col·laboració amb el terrorisme genocida islàmic.


Les imatges que hem pogut veure, de l'atac als soldats israelians, un cop van intervenir, ja en aigües israelianes, són prou eloqüents. També les imatges de les crides a la mort de tots els jueus que es proferien, hores abans, pels col·laboradors del terrorisme islàmic a bord dels vaixells.


Us deixo alguns enllaços bàsics per poder seguir les notícies, començant per l'indispensable bloc d'en Moré: CAT-ISRAEL, que segueix puntualment totes les informacions i ens proporciona una visió clara sobre la realitat del que està passant a Israel. Avui també us recomano el bloc HASBARA-ts!!! pàgina de HASBARÀ feta per catalans ESVERATS amb la judeofòbia de la plebs i de l'elit. I finalment, per avui, el gran bloc del company de SOM I SEREM! on podeu trobar-hi una reflexió que subscric íntegrament, i el vídeo amb les crides a la mort de tots els jueus que es proferien des dels vaixells de la flotilla pro-islamista hores abans de la intervenció.


Tal i com diu l'amic SOM I SEREM: ISRAEL, MAI ESTARÀS SOL!

23 comentaris:

Jaume ha dit...

Internacional de suport al terrorisme islàmic? Estàs ben sonat!
I tu t'autoanomenes independentista i d'esquerres?! Quin fàstic que fas!

esparver ha dit...

Sincerament, em sap molt greu que el govern d'Israel sigui tan barroer resolent problemes.

Més enllà de comentaris fastigosos com el de'n Jaume que em precedeix desgraciadament sembla que portem una temporada que algú a Israel sembla haver decidit suïcidar l'estat:

Tothom podia preveure que la colla d'estúpids que volien entrar a Gaza per la cara a donar suport al regim assassí de Hamàs reaccionaria violentament a un assalt: Segur que no podien evitar que entressin sense baixes? Segur que Israel es pot permetre perdre la guerra de la propaganda?

Jaume ha dit...

Aquí tens alguns membres de la teua imaginativa """Internacional de suport al terrorisme islàmic""":
- HENNING MANKELL, escriptor Suec.
- HEDY EPSTEIN, supervivent de l'Holocaust.
- MAIREAD CORRIGAN MAGUIRE, premi Nobel de la Pau.
- RAED SALAH, ciutadà Israelià lider del Moviment Islàmic d'Israel.

Més informació:
http://www.elpais.com/articulo/internacional/Politicos/artistas/bordo/elpepiint/20100601elpepiint_12/Tes

Dies de fúria ha dit...

repartidor de carnets, aquí tens l'enllaç correcte:
http://www.youtube.com/watch?v=b3L7OV414Kk&feature=player_embedded

David ha dit...

No, aquest cop no estic d'acord amb tu...

David ha dit...

Israel sempre ha demostrat ser molt més inteligent que els seus veïns més hostils, sino hagués estat així no hagués sobreviscut...però aquest cop s'ha equivocat amb un assalt mal planificat i en aigues internacionals...l'han ben cagada...

GOS GÀNGUIL ha dit...

Sr.Jaume: Raed Salah és el contacte de Hamàs a Israel, i la organització que lidera aspira a fotre al mar als jueus. Dels demés, lo dit, il.lustres representants de la Internacional Papanata. Haig de felicitar als enemics d´Israel per haver muntat tant bé aquesta fastigosa operació de marketing. Vosaltres sabeu que anaven a enfrontar-se a l´exèrcit i a buscar l´enfrontament armat. Si vas al meu bloc veuràs com una dona islamista del passatge anuncia el martirologi en cas de no poder trencar el setge; veuràs als terroristes del passatge cantar himnes de guerra...Deixeu de manipular. Visca Israel i Visca la Llibertat!

GOS GÀNGUIL ha dit...

Salut amic! Quan l´únic argument que tenen és insultar queda demostrada la seva barroera manipulació.

Anònim ha dit...

Ho sento, però no us puc entendre.
Tant costa dir que l'exèrcit israelià la cagat?
Què si et tiren peedres o et foten cops de pal no pots respondre amb trets de bala. Què un assalt en aigües internacionals té un nom, i aquest és "pirateria".
I que si algú critica els assassinats a mans de l'exèrcit israelià no és automaticament "antisemita", "yihadista" o "amic de Hamas i l'Iran".
Igual que si algú critca els assassinats d'homosexuals a l'Iran no vol dir que sigui un "racista" i "antimusulmà".
No pot ser que tots els que no estiguem d'acord amb les accions bèl.liques dutes a terme per Israel siguem automaticament d'una suposada "internacional de suport al terrorisme islàmic". No veieu que això no té cap mena de lògica?
Hi ha entre 9 i 19 persones mortes, per voler trencar el bloqueig ilegal a Gaza, i a sobre assassinades en aigües internacionals! Quin dret té Israel per intervenir en aigües internacionals?
Espere que reflexioneu i penseu una mica abans de justificar coses injustificables!

Salut i llibertat!

Anònim ha dit...

Hi ha gent que s'omple de grans conceptes sense anar en compte: "bloqueig il·legal"??? En un conflicte armat, com el que enfronta Israel amb Hamas, és legal fer un bloqueig marítim i terrestre, només faltaria!!! El Manual de San Remo determina què és un bloqueig naval i quan es pot fer. Aquí no hi ha cap dubte possible.Fins i tot, la legalitat internacional autoritza a atacar a qualsevol vaixell que intenti trencar un bloqueig. És, doncs, un objectiu legítim.
I al del comentari anterior: sàpigues que els primers soldats que baixen són atacats per ser linxats. Només porten pistoles. Sembla ser que en ser atacats a algun dels soldats li van prendre l'arma i li van disparar. Què faries tu si t'ataquen amb ganivets, barres de ferro i veus que han llençat un company teu per la borda?
Per cert, Israel ja està transferint el material que portaven els vaixells cap a Gaza. No hi havia res important que no deixa passar Israel cada setmana.

L'home del sac ha dit...

Doncs en això no estem gens d'acord. Jo crec que Israel es passa contínuament de la ratlla i Occident hi ha de fer alguna cosa. No se'ls pot permetre tot. Que desocupin Palestina i deixin de tocar els ous a la gent que hi viu i llavors parlarem del que és auto-defensa.
No entenc aquesta admiració que comparteix part del nacionalisme català amb la caverna d'admiració cap a Israel.
La creació d'aquest estat va ser un gran error històric que ara en paguem les conseqüències. Si vosaltres haguéssiu viscut en aquella zona quan van arribar els jueus i hi van proclamar el seu estat, ara potser també els voldríeu llençar al mar. No es pot formar un estat on hi viu una altra població...

Jordi Benplantat ha dit...

Totalment d'acord amb n'Elies.
http://www.pilarrahola.com/3_0/ARTICULOS/default.cfm?SUBFAM=&ID=1826

Home del sac, si els arabs haguesin guanyat alguna de les guerres contra Irsael, on viurien ara els jueus?
On son tots els jueus que vivien fa 300, 200, 100 anys als paisos musulmans?. Que ha passat amb totes les sinagogues que hi havien als paisos musulmans?
A partir d'aqui, qualsevol cosa que faci Israel, em sembla collonut.
A mi encara em semblen massa humanitaris. Massa por del que diran. Quan tot el mon sap que farien els palestins si la situació fora a l'inrevès.

L'home del sac ha dit...

Jordi, si no s'hagués creat l'estat d'Israel, potser tots els jueus que vivien en països àrabs encara hi serien, o no, no ho puc saber... però està clar que moltes coses no haguessin passat. Els àrabs porten a sobre un greuge històric que no sé on ens portarà... Sobre el greuge tenen raó, i si aquí hi afegeixes el fanatisme religiós i tot això, doncs la cosa pot acabar molt malament.
A qualsevol de nosaltres ens semblaria fatal que ara vinguessin uns països més desenvolupats i ens obliguessin a cedir una part del nostre territori a uns altres...
I que consti que no vull justificar a ningú, perquè estic en contra de qualsevol tipus de terrorisme.

Oriol de Mollerussa ha dit...

Home del sac, en una cosa estàs equivocat. Malgrat que la majoria de jueus d'Israel són avui en dia d'origen immigrant, a Israel sempre hi ha hagut població jueva, encara que durant molt de temps hi foren una minoria. Per tant, la situació no és ben bé com tu la pintes.

Eduard ha dit...

Què deu tenir aquest conflicte que sembla que estiguem obligats, tots plegats, a prendre-hi partit? Jo ja n'estic una mica fart, d'aquesta mania de dividir-nos a tots entre proisraelians i propalestins.
Tot plegat és una excusa perquè els governs europeus segueixin fent negoci venent armes a uns i altres.

Andreu ha dit...

Gràcies,Elies.
Si, la causa d'Israel és també la causa de la llibertat, de la democràcia, del progrés, del pluralisme polític, i la única prova, en una extensa zona, de que la llibertat i la democràcia són possibles. Per tant és també la meva causa.

I davant una operació que sembla el marqueting de l'Alianza de las Civilizaciones dirigt per algun fonamentalista islàmic turc, però violent, incívic i de suort a terroristes de Hamas, les forces navals d'Israel han fet el que han fet moltes vegades. Impedir que es trenqui el bloqueig, i oferir, com50 vegades abans, que anessin a un port israelià i es distribuiria a la població de Gaza.

Res a dir. Israel també és una causa per la llibertat.

Cordialment,
Andreu

Anònim ha dit...

ALS ANYS TREINTA,TOTHOM VA CALLAR DAVANT UN ASESSI COM HITLES,PER FAVOR NO CALLEM ARA¡¡¡¡GAZA ES UN "GETTO"NO TENEN NI AIGUA POTABLE¡¡¡¡.
ELS PALESTINS NO TENEN DRET A UNA PATRIA?.
UN VAIXELL AMB MEDICINES,MENJAR I AIGUA POTABLE ES UN VAIXELL TERRORISTA?.
SABEU QUANTS JUEUS VIUENT A TURQUIA SENSA CAP PROBLEMA?..
LO MINIM EXIGIBLE ES UN ESCORCOLL AVANS DE TIRAR A MATAR.
JUGANT AMB BCN.

Josep-Empordà ha dit...

Hi ha una dita que diu que el que malament comença, malament acaba.

Ara us ho podeu fer venir tant be com us convingui tant els uns com els altres.

Joan ha dit...

Elies,

Crec que en aquest tema t'equivoques. Havia escrit els meus arguments però un dia vaig dir que no opinaria més en public sobre aquest tema i per tant complirè la meva promesa.

El dia que ens retrobem i coincidim, t'exposarè els meus arguments i espero que puguem debatre serenament. Si pot ser compartint unes birres.

Josep-Empordà ha dit...

Aixó és lo més assenyat que he llegit sobre el cas que ens ocupa.

Eric ha dit...

Sempre amb Israel!! Bon post company.
Ahir vaig veure la pel·lícula Zona Gris i encara estic traumatitzat. Després de tot allò que van patir es mereixen estar a on estan i defensar-se com sigui, de les provocacions infames de l'esquerra pija mundial i antidemocràtiques del món musulmà.

Salut!

Joan ha dit...

Josep,

Jo també he llegit l'editorial de Catalunya Obert i m'he identificat plenament. Justament volia penjar el link com has fet tu però al final no ho he fet pel mateix motiu que he expossat abans, però ja que ho has fet tu, aprofito per dir-ho.

Jo em pregunto. Hi ha algú que realment tingui la voluntat d'acabar amb aquest conflicte? Pel que sembla, cap de les dues parts està interesada en fer-ho i per tant tots son responsables i "igual" de culpables.

hasal ha dit...

Només els idiotes miren la punta del dit , quan el savi ensenya el cel...........


Manuel Tapial, activista pacifista que anava a bord del vaixell humanitari i que amb el seu pare i la seva nòvia forma l'associació "Cultura, pau i solidaritat", recolza en un article l'organització terrorista Hamas i els seus mètodes mafiosos i genocides:



"Me niego a condenar la legítima resistencia de un pueblo ante ataques tan brutales. Las herramientas de todo pueblo son aquellas que consideran más útiles para defenderse y en este caso, le reconozco a Hamas la autoridad moral de defender la franja de Gaza"



També intenta fer xantatge i amenaçar els europeus, dient que si no fan el que diuen els islamistes patirem nous atemptats indiscriminats. Per a fer-ho no dubta en criminalitzar als europeus d'orígen àrab, presentant-los com a terroristes:



"Europa en su conjunto recoge a más de 80 millones de árabes de los cuales se estima según diferentes estadísticas que más del 70% viven aislados de influencias occidentales y de manera tradicional según los preceptos del Islam. Si hacemos caso a estos datos yo me pregunto; ¿Cómo puede ser que como Estados apoyemos por acción u omisión a un Estado como el de Israel que con sus políticas belicistas está en guerra constante con el mundo árabe?, ¿Qué intereses defienden nuestros políticos? ¿Cuántos 11-M u 11-S necesitamos? (...) Esta hipocresía tiene un precio "



http://www.nodo50.org/csca/agenda09/palestina/arti469.html



Els objectius declarats de la seua associació son "Fomentar como valores comunes de toda sociedad el respeto de los Derechos Humanos y las libertades fundamentales. Promover entre las diversas sociedades, culturas, pueblos y Estados unas relaciones que permitan el establecimiento de las condiciones para una Paz internacional auténtica y duradera. Contribuir a eliminar las causas de tensión existentes y favorecer un diálogo cultural entre los diferentes pueblos."