20 de nov. 2010

La misèria que no cessa dels reagrupats...

Carlo Maria Cipolla, en el seu tractat sobre l'estupidesa humana, arribava a la conclusió científica que aquesta està distribuïda homogèniament a tota la societat, per classes socials, gènere, etc.

Probablement el Dr. Cipolla no hagués arribat a la mateixa conclusió d'haver conegut o estudiat el col·lectiu reagrupat.

L'últim dels seus innombrables episodis l'he trobat amb l'ús fraudulent que han fet del logo creat per l'amic Dessmond, per a Blocs amb estrella. Ara no val la pena entrar en el que va ser Blocs amb estrella. Només calen dues coses:

- el nom de Blocs amb estrella és meu, me'l vaig inventar jo i tots els companys amb els que vam posar en marxa aquest agregador, la majoria dels quals ara estem a l'ABSOLUT MAS, el van "comprar".

- el logotip de Blocs amb estrella el va dissenyar en Dessmond. D'ell és la propietat intel·lectual i creativa.

Ara ens hem trobat que alguns reagrupats l'han adulterat i costumitzat sense demanar cap mena de permís al seu creador. Curiosament, enmig de tot sempre apareix aquest personatge tan fosc, tan tèrbol, d'en Manel Bargalló. Un autèntic destructor.

Quanta misèria! Sort que només ens queden 8 dies per a que deixin de fer mal i malbé tot el que toquen!!!!




7 comentaris:

Anònim ha dit...

SON UNS PUTUS PUDRITS DE MERDAAAA....ELS PODEN CREMAR ...TAL COM A "BONZOS"....I VEURE COM CRIDEN...MENTRE S´INCENDIEN...I CORREN CARRER AVALL...MENTRE TANT EM PODRÉ ENCENDRE UN CIGARRET...PUTA XUSMA...

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
GOS GÀNGUIL ha dit...

Quines ganes que arribi el dia 29 N!!! No he vist en la meva vida un sectarisme tant perillós com el d´aquesta gent. Són nocius, tòxics,letals, paranoics i esquizofrènics.........els psiquiatres tindran feina.

Anònim ha dit...

T'equivoques, Fúria. En Manel Bargalló no és ni un personatge ni fosc ni tèrbol. Simplement està malalt.

L'home del sac ha dit...

Em penso que tenen data de defunció. Si no surten, el 28 mateix a la nit el doctor anunciarà la dissolució de l'associació tot dient que els catalans tindrem el que ens mereixen, etc...

Noctas ha dit...

En fi., si no treuen cap diputat, la culpa serà només d'ells. Mira que la cosa anava ben encanminada i ara ploffff, han fet llufa...tincs ganes que Solidaritatis estigui al parlament, avaim quin paper fan. el tema del logo és lamentable, tant per la còpia com per la manca d'inventiva.

Anònim ha dit...

SOU UNA PUTA ESCORIA, CATALANETES COVARDS ATACANT A UN PATRIOTA COM EN MANEL BARGALLÓ... TU I ELS TEUS HOOLIGANS CONVERGENTS US EMPORTAREU UNA BONA SORPRESA. CATALUNYA VOL SER, ELS CATALANS VOLEM SER. NI TU NI LA TEVA ESCORIA DE CyU ENS HO IMPEDIREU.
VISCA CATALUNYA LLIURE!