10 de jul. 2014

Contra el Soviet antisemita que controla els serveis informatius de TV3

Senyors, senyores, Catalunya deu ser l'únic país del món mundial on els serveis informatius de la seva televisió pública són l'autèntica oposició al Govern democràtic escollit per tots els ciutadans.

Fa molt temps que assisteixo estupefacte a la degradació dels serveis informatius de TV3, que s'han convertit en un autèntic SOVIET que aprofita tots els minuts que incomprensiblement els hi cedeix el Govern democràtic per a combatre'l i per convertir els Telenotícies en infumables pamflets antisistema i antioccidentals.

Tenim, d'entrada, la corresponsalia l'Orient Mitjà, en mans d'un fanàtic com l'Albert Elfa, antisemita militant, que converteix totes les seves cròniques en basura antiisraeliana i proislamista. És INADMISSIBLE. És tan bèstia que esgotaríem les paraules del diccionari per definir o intentar explicar la vergonya democràtica que representa per a Catalunya que la seva televisió pública esdevingui un pamflet pijtor que Al Jazeera a l'hora de tractar les notícies d'Israel.

Després tenim tot el tractament que fa del Govern democràtic de Catalunya. Els serveis informatius de TV3 són una maquinària engreixada per combatre el Govern legítim. No informen, fan política. No expliquen, combaten el Govern democràtic. Estem davant un cas únic entre els països democràtics. No existeix cap precedent que amb els diners de tots uns senyoritos es dediquin impunement a combatre políticament el Govern de tots, el Govern democràticament escollit. Això passa amb tot, amb tots els temes, qualsevol que sigui.

Avui, però, hem arribat al deliri en aquesta demència antidemocràtica, antisistema i antiperiodística dels serveis informatius de TV3

Fixeu-vos. Avui migdia hi havia dues notícies relatives al sistema educatiu i universitari.

Una de les notícies era un extraordinari treball fet per l'Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya (AQU Catalunya) amb la col·laboració de tots els Consells Socials de les universitats catalanes. Han analitzat totes les característiques de la inserció laboral de graduats i doctors de totes les universitats catalanes, i ho han fet a partir d'una macroenquesta a 20.000 titulats. Sí, 20.000, vint-mil.

L'altra de les notícies era una càpsula sobre un nou informe PISA (estan sortint informes PISA sota les pedres), feta a partir d'una enquesta a 1.000 estudiants de tot l'estat espanyol. Sí, només 1.000, mil, i per a tot l'estat. A nivell de Catalunya no hi havia dades, i en el millor dels casos la mostra podria haver arribat als 200 enquestats.

Quina ha estat la informació que més jerarquia i minuts ha merescut per als serveis informatius de TV3???? BINGOOOO! La notícia PISA, amb les seves lamentables 1.000 enquestes ha passat pel davant i ha merescut el doble de temps que la notícia AQU amb les seves 20.000 enquestes.

Per què? Perquè la notícia PISA permetia la criminalització del nostre sistema educatiu, a partir d'uns resultats obtinguts amb una mostra ridícula, sense cap representativitat.

Però, per què més? Molt fàcil, perquè l'estudi sobre els graduats universitaris i la seva inserció laboral oferia dades molt positives (en l'actual context). I per al Soviet del serveis informatius de TV3, és inadmissible ser objectius en la seva crònica informativa i donar informacions que eventualment poguessin considerar-se positives, o, si més no, donar informacions que no puguin ser utilitzades contra el Govern.

Per a aquest sòviet és inadmissible que les dades d'inserció laboral siguin positives. De la mateixa manera que és inadmissible que els graduats valorin bé la seva formació. Això no s'ha d'informar, i no s'ha informat.

En canvi, i amb la meitat del temps que ha tingut l'informe PISA fet a 1.000 estudiants, i no a 20.000, el soviet dels serveis informatius de TV sí que ha tingut temps d'emfatitzar les dades que reflectien, també entre universitaris, la crueltat de la crisi, com ha estat l'increment de la precarietat o de les retribucions més baixes, més en la frontera del mileurisme.

Per al Soviet de TV3 allò important no ha estat que el 85% dels graduats universitaris treballa, i que el 80% ho fa en tasques pròpies de la seva formació, o que el sou mitjà que tenen aquests graduats és de 1.900€ EN L'INICI DE LA SEVA CARRERA PROFESSIONAL!!!. Quià!!! Això seria una noti positiva. Per al Soviet de TV3 la notícia és que els mileuristes universitaris hagin crescut 10 punts en relació a l'abans de la crisi, per més que continuïn essent el percentatge més petit de tots en relació al conjunt de graduats.

No tinc cap dubte que si el microscòpic informe PISA hagués llençat alguna info positiva sobre la formació de la nostra canalla, la notícia hagués passat a la cua. No tinc cap dubte que si el Soviet dels informatius hagués trobat indicadors negatius en el volum de la inserció o en la satisfacció dels graduats, la notícia de l'informe AQU hagués estat la primera i amb més minuts.

La pregunta que ens hem de fer és doble:
- com és que un Govern democràtic aguanta la vergonya d'uns serveis informatius de la televisió pública que s'han convertit en un autèntic opositor a Govern, institucions, valors, etc. Sense fer-hi res...
- com és que els espectadors encara toleren aquesta presa de pèl, aquest insult permanent.

Necessitem, volem i treballem per uns serveis informatius de la nostra televisió pública que estiguin d'acord als valors del Govern i el Parlament democràticament escollits, de tots nosaltres, i no contra tots nosaltres.

No volem ni necessitem per a res uns serveis informatius que fan el que volen, que desinformen i que converteixen l'espai que els hi cedim en propaganda antisemita, antisistema, antioccidental i antigovernamental.

Volem i necessitem objectivitat, professionalitat i credibilitat.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Penso el contrari del que tu penses, no sé si això iguala les coses. De fet sempre expressaré que penso el contrari, és el meu dret.

Anònim ha dit...

Molt d'acord en tot. Si us plau, que algu foti fora al sonat anti-occidental que TV3 te destinat a Israel els catalans no es mereixen aquesta gasofia.

L'home del sac ha dit...

Aquest cop no puc estar d'acord amb tu, almenys en el tema de n'Albert Elfa.
Em sembla que els únics que el trobeu anti-semita sou els qui esteu fanatitzats a favor de l'estat d'Israel i això no us permet veure totes les barbaritats que aquest estat fa.
I atenció, que quan parlo de barbaritats, parlo de totes, que no se n'amagui cap.
El tema d'Israel-Palestina és una injustícia darrera l'altra, i una barbaritat darrera l'altra i els qui tenim la sort de mirar-nos-ho de lluny, hauríem de poder-hi veure amb perspectiva, sense prendre partit, denunciant totes les barbaritats, dient les coses com són i promovent una solució. I evidentment la solució no és ni que els de Hamàs llencin míssils a Israel ni que Israel colonitzi i posi un règim d'apartheid a Cisjordània. Les dues coses no fan més que fer el problema més difícil de resoldre.
I a n'Albert Elfa, l'escolto i veig que explica el que veu i l'acabo d'escoltar ara i ha parlat dels 80 morts a Gaza i dels coets que arriben a Israel...
Ara, si algú vol vendre la moto d'un estat democràtic que és atacat per uns bàrbars, llavors que no parli d'imparcialitat. Igual que ens volen vendre la idea dels pobres àrabs que es defensen dels pèrfids sionistes i que justifiquen la violència terrorista.

Anònim ha dit...

lo de tv3 es flagrant, i molts, molts de nosaltres ho hem vist , per aixo he deixat de veurel,s ,
i animo a tot-hom que pensi el mateix que els hi faÇi boicot i no els miri, i aixi el seu share baixara en picat,

Anònim ha dit...

Senyor home del sac. Potser aquests 80 morts tenen a veure, en gran part, amb la propaganda que fa Hamàs al seu propi poble a fer d'escuts humans.
Això no surt a tv3 ni ho critiqueu els qui us mireu les coses des de lluny.
Prou manipulació senyors!
Israel té tot el dret a defensar-se després de molt dies de rebre artefactes procedents de Gaza.
Quan els països musulmans deixen de matar, ignorar i reprimir els seus ciutadans podrem parlar de drets i igualtats. Només llavors estarem en condicions per jutjar Israel

Anònim ha dit...

TV3 fa angúnia. Fa venir arcades cada vegada parla el tàndem Roura / Elfa. I després el nostre president vinga viatjar a Israel, i convenis i tal i tal. Pot ser el proper viatje haurem d'informar el govern Israelià quina mena de televisió pública té i tolera, el personatge que rebran. La democracia israeliana només surt per desgracies. I les dictadures islàmiques res de res. Pensem una cosa: allà on dominen no hi creix cap herba més que no sigui la seva. Tots els esquerranosos tindrien el coll tallan a qualsevol lloc.

Hasal ha dit...

Llegiu l´article d´en Jaume Renyer,

la clava !!!! ens recomanen Gas !!

http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/267375

L'home del sac ha dit...

Senyor anònim, no em jutgi perquè de criticar Hamàs no me'n cansaré mai.
D'acord, Israel té dret a defensar-se després que li hagin llençat tants coets. No ho han explicat això dels coets a TV3? Jo ho he sentit perfectament... Crec que fins han explicat el sistema d'avís que fan moltes vegades abans d'un atac.
Ara, si criticar Hamàs vol dir combregar amb rodes de molí amb l'estat d'Israel, doncs no. Perquè pot ser molt democràtic amb els seus ciutadans, però no ho és amb els qui té ocupats.
D'acord, que es defensin dels terroristes de Hamàs, però què faran per acabar amb les situacions d'injustícia que han provocat? Quan pensaran en descolonizar Cisjordània? Quan pensaran en que sense un acord de pau beneficiós per israelians i palestins això que passa ara s'anirà repetint cada poc temps?

Noctas ha dit...

Exacte Home del sac

Dies de fúria ha dit...

Home del sac...

si després de llegir aquest documentadíssim article dels amics de Hasbarats continues pensant així, ens ho expliques:

http://hasbarats.blogspot.com.es/2014/07/tv3-justifica-el-terrorisme-contra.html

Gràcies a tots pels vostres comentaris. SEGUIM!

Anònim ha dit...

no sé en quin món pot viure una persona que escriu això...