26 de maig 2019

Apunt d'urgència sobre l'estafa de les "enquestes" andorranes

No tenia cap intenció de fer cap nou article abans de les eleccions del 26M, però l'escàndol de la manipulació massiva que estic veient propaguen aquesta estafa que són les "enquestes" andorranes, quasi que m'hi obliga.

A veure, no tinc el més mínim dubte que les enquestes andorranes són simplement un instrument de manipulació massiva dels aparelles de l'estat. Forma part de la guerra bruta contra l'independentisme. El 20D, un dia abans de les eleccions del 21D, les andorranes van assolir el zènit de la manipulació. En aquell moment, com ara, el President Puigdemont era l'objectiu a abatre. Així, absolutament en contra del que totes les enquestes dignes d'aquest nom ja preveien, les andorranes deien que ERC guanyaria, amb 34-35, que al darrere hi aniria Cs (amb 30-31 escons) i en tercera posició Junts per CAT amb 25-26. I tal i com reflectien les enquestes serioses que llavors ja disposàvem, el resultat del 21D fou que Cs va guanyar, amb 36 diputats (+5/6), Junts x CAT fou la segona força, amb 34 diputats (+9/8) i ERC la tercera amb 32 (-2/3). A la CUP li projectaven 7-8 i va tenir-ne 4 (-3/4). Una enquesta amb aquesta absoluta desviació dels resultats no és una enquesta mal feta, és una enquesta que només volia que manipular, intoxicar. Com ara.

En aquests moments aquesta guerra bruta de la manipulació de les andorranes es mou en 3 vectors diferents:

- tal i com ja va passar el 21D, buscant concentrar el vot "útil" a ERC. Dibuixen un panorama fals de que ERC és l'única formació que pot guanyar les eleccions, que pot disputar la primera posició a Colau. Per aconseguir aquest objectiu, rebaixen la seva expectativa de vot. Buscant el vot útil indepe cap a ERC. Per què ho fan? No puc respondre-ho. Però és evident que el deep state espanyol vol ERC liderant l'independentisme, no hi vol Puigdemont.

- Colau és en qui confien les clavegueres de l'estat per aturar l'independentisme. Ja va ser el seu agent principal fa quatre anys, en ser l'agent més actiu gestionant la informació de les clavegueres de l'estat contra Trias. Allò va permetre a Colau guanyar per uns pocs milers de vots. I allò va ser suficient per evitar que Barcelona tingués un alcalde indepe. Ara Colau és la gran esperança de les clavegueres de l'estat. L'estafa de les andorranes la promocionen per tal de concentrar-hi el vot útil espanyolista de PSC i de CS. Cal votar Colau perquè és qui pot derrotar l'independentisme.

- el tercer vector és promoure la divisió del vot indepe, generant la imatge que CUP i els davidians de Graupera tindran representació a l'Ajuntament. Això també és fals. Cap altra enquesta ho dona. De fet totes les enquestes els situen a molts vots d'obtenir representació. Però per a les clavegueres de l'estat que gestionen les andorranes, és important dividir tot el que es pugui el vot indepe, de manera que generant aquestes expectatives en relació a CUP i davidians, aspiren a que el major nombre possible d'incauts els voti i no voti així a Junts per CAT o a ERC.

ERC té assegurada la victòria. Les andorranes el que busquen és que s'hi concentri vot indepe, perquè així les forces, com Junts per Catalunya, que són la clara barrera a la continuïtat colauer, no tinguin prou força com per fer inevitable un ajuntament indepe.

El deep state hispànic, no sé si amb raó o no, segueix confiant en ERC per aturar l'independentisme de Puigdemont. L'objectiu de l'estafa andorrana és que Junts per Catalunya tingui el mínim de suports, perquè saben és el vot irreductible. Per això, per al deep state hispànic, cal promoure el vot a ERC i el vot als davidians de Graupera.

Pel que fa a ERC jo vull creure que no és cert tota la informació que m'arriba de que el pacte amb la Colau fa temps està segellat. En tot cas, ERC guanyarà les eleccions de BCN el 26M i llavors veurem les seves fidelitats amb qui estan. Serà el moment decisiu. ERC governarà amb qui governa a l'altra banda de la plaça Sant Jaume, o ERC el que farà és desencandenar una nova estratègia política i d'aliances amb perfil tripartit, amb els colauers? La responsabilitat que transferirà a ERC el resultat a BCN ja no permetrà que s'escaquegin més de què és el que tenen al cap. Com us dic, jo vull creure en ERC, en el nosaltres. Però puc estar equivocat, i que sigui cert tot el que m'arriba, i ERC només tingui al cap una nova estratègia d'aliances no independentistes.

Pel que fa als davidians grauperistes, les clavegueres de l'estat els promouen per evitar que possible vot de bona fe que tinguin, reculi i voti a Junts per CAT. Per al deep state hispànic l'independentisme miserable que promouen els davidians de Graupera és un regal del cel, al que cal ajudar tot el que es pugui, i les andorranes en són la mostra. Promoure un vot divisiu que es carrega tots els valors morals i polítics del que ha estat l'independentisme al llarg dels segles és una mena de regal del cel en la seva lluita contra l'independentisme.

Un personal que menysprea els presos polítics i tota la lluita i militància independentista que hi ha hagut al llarg de la història, un personal que s'aprofita miserablement de l'obligat silenci que han de mantenir els altres per difamar-los, com han fet amb l'Elsa Artadi perquè saben no es podran defensar, perquè si ho fan perjudicaran la situació processal dels presos polítics o poden incriminar noves persones. Un personal que fa escarni del fet que gent que abans no era independentista, ara ho sigui, com han fet amb n'Ernest Maragall...

Té tela que vulguin fer escarni de l'evolució d'en Maragall uns personatges que tampoc no formaven part de l'independentisme de sempre, sinó que estaven a sou de la convergència prenafetista.

Potser per tot això, per atrevir-me a denunciar tot això, a dir les coses pel seu nom, he esdevingut una mena d'enemic públic número u dels propagandistes grauperians. Suposo perquè saben quan promouen campanyes de difamació contra mi, acusant-me de "llirista", han de confiar en la ignorància de la gent, que la gent ignori que probablement jo dec ser una de les 10 persones vives que al nostre país ha tingut més enfrontaments violents amb la ultradreta espanyolista. Han de confiar en poder enganyar a la gent, perquè ignorin, quan m'acusen de processista, que fa 35 anys que sóc militant independentista de base. M'assenyalen i insulten amb mentides com que només em moc per "paguita" o que estic a sou del David Madí o del Sergi Sol, perquè òbviament necessiten aquesta mentida i difamació, i confien que la gent ignori que jo ja fa més de 24 anys que sóc funcionari per oposició del cos superior d'una administració pública, i que mai, mai, a la meva vida, no he tingut cap dependència política ni laboral de cap partit, ni la penso tenir, perquè fa més de 24 anys que vaig traçar aquest camí professional de funcionari públic del cos superior, per assegurar la meva llibertat d'acció i pensament.

La misèria davidiana del grauperisme s'edifica tota damunt una vergonyosa i immoral actitud i mentida. I això les clavegueres de l'estat ho saben, i per això els ajuden en tot el que poden, com amb això de l'estafa de les andorranes.

Els davidians grauperistes són la proposta política més miserable que, en aquests 35 anys de militància independentista que porto, he vist. He vist i patit les hòsties entre els MDT, a finals dels 80, la fractura indepe que implicà l'estratègia tripartitat d'ERC, etc. Però res, absolutament res, és comparable a la misèria moral dels davidians grauperistes.

Comparteixo militància indepe, diferències i respecte amb moltíssims companys d'ERC, de Junts per CAT, de la CUP, de l'ANC, d'Òmnium... amb qui no comparteixo res, al llarg d'aquests 35 anys de militància indepe és amb els davidians grauperistes. Mai hi han estat. I mai hi seran. Són la proposta política més farsant i miserable que s'ha parit en l'espai indepe.

I ja n'he parlat massa. Avui vaig a dormir amb la plena confiança en un resultat històric de la candidatura del President Puigdemont a les eleccions europees, i amb que el resultat a les municipals de Barcelona permeti estendre a la banda mar de la plaça sant Jaume, els acords que hi ha a la banda muntanya. Ens necessitem. Som. I serem.

DONEC PERFICIAM
PS: la farsa i mentida d'aquesta proposta davidiana dels grauperistes ahir va tenir, en boca de la número 2 a dit de la candidatura, senyora Maria Vila, un nou repugnant límit superat, quan va acusar els partits que fins ara han liderat el procés independentista, de ser els responsables de la reculada del català, perquè segons ella, el català no els interessa.
De debò: REPUGNANT. Com sabeu els que em coneixeu, fa molts anys que treballo tractant dades, treballant estadístiques, fent estudis qualitatius, etc. Després de l'estiu una de les principals entitats que treballen per la plena normalització de la llengua catalana em va demanar un informe sobre la situació del català. Em volien pagar, però els hi vaig dir que òbviament no els cobraria res per fer un estudi d'aquesta mena, que el faria dins del que sempre ha estat el meu compromís militant, i aportant-hi tot allò que professionalment al llarg de tots aquests anys, he après. 
Doncs bé, aquest estudi, que encara no és públic, que té l'entitat, i que jo no he fet públic ni ho faré fins que l'entitat no ho faci, desmenteix ABSOLUTAMENT totes les mentides de la senyora Vila. Parla, i només menteix. Parla, i no sap ni el que diu. Parla, i no té cap dada. Parla, i només vol intoxicar i manipular. Això és el davidianisme grauperista, aquesta farsa, aquesta mentida, aquesta misèria.



1 comentari:

Hasal ha dit...

Gràcies per les teves reflexions !! Som i serem!!
Una abraçada