29 de set. 2010

Plantem cara a la violència feixista dels antisistema!


El primer que ha de garantir qualsevol govern és l’ordre, com a fonament inequívoc de la llibertat de les persones, tant individualment com col·lectivament.

I avui, com molts altres cops, el nostre govern no ha estat a l’alçada. La xusma ha campat per la ciutat deixant rastre de la seva única proposta: la destrucció. S’han cremat cotxes, motos, contenidors, s’han rebentat i saquejat botigues, s’ha robat, s’han cremat senyeres, s’ha agredit els mitjans de comunicació…

Avui, BCN ha estat en mans de la xusma, de la barbàrie. No volen cap altra cosa que la nostra destrucció, que la destrucció de la societat occidental, del progrés, de la civilització, de la democràcia, de tots els nostres valors.

No podem cedir ni un milímetre davant aquesta xusma. Ni individualment, ni col·lectivament. Cal fer-hi front. El cos de Mossos d’Esquadra té tot el meu suport i confiança (i com a prova del meu suport, avui torno a penjar el seu escut), però els seus comandaments polítics no estan a l’alçada. I el resultat és letal.

Si el govern no pot garantir la nostra seguretat i llibertat davant la xusma feixistoide, estan empenyent els ciutadans perquè ens organitzem i hi fem front. Amb tota la contundència del món. Sabent que són pures bèsties, alimanyes, que només actuen en grup, covardament, que s’amaguen rere caputxes, que s’embosquen, que okupen, que no tenen límit en la seva barbàrie. Però nosaltres tenim la raó, i tenim valors, i moral, i això ens arma per a defensar, per tots els mitjans, la nostra civilització, els nostres valors, les nostres famílies.

Mai més aquesta xusma pot okupar la ciutat com ho han fet avui, i sortir-se’n impunement. Mai més. Prou! Els patriotes tenim sempre present el testimoni de dignitat i coratge dels germans Badia, que varen saber sempre estar a l'alçada de les circumstàncies i fer front a aquesta barbàrie, llavors representada pel pistolerisme de la FAI. El seu martiri ens dona forces i la seva memòria ens mena per l'únic camí a la llibertat!
Visca Catalunya lliure!
Visca la terra, mori el mal govern!

9 comentaris:

Andreu ha dit...

Han incomplert, per incompetència, per deixadesa, i per la nul.litat previsora dels seus responsables polítics, amb la seva primera i prioritària funció.

I això mai s'hagues produit amb uns responsables dels Mossos competents i ocupats en els temes dels que tenen responsabilitat.

Ha estat un desori vergonyant.
Gràcies per l'article,

Cordialment,
Andreu

Eric ha dit...

Completament d'acord, el feixisme ben vist de l'extrema esquerra ha fet i està fent molt de mal al nostre poble.
Ara bé, saps perfectament que incidents com els d'ahir no els para ni el Saura, ni la Tura, ni qualsevol persona de qualsevol color polític. Van ser uns incidents fora de mida i molt ben organitzats, per això, no cal fer demagògia amb el govern de torn que ha hagut de patir aquesta barbàrie, ni tant sols el govern Hereu, mira el què et dic...

Salut, pàtria i ordre.

Anònim ha dit...

Eric,

com bé dius els incidents concrets d'ahir eren difícils de controlar, però el que passa durant set anys sí que es pot controlar. Ahir va esclatar el que durant tots els dies de l'any es prepara a Catalunya i Barcelona amb la complicitat i tolerància dels que manen, entre ells ERC, tant a la Generalitat com a l'Ajuntament fins fa poc. La delinqüència és a l'ordre del dia, i els que governen no hi fan res, per tant és la seva responsabilitat. Que han convertit a Catalunya i Barcelona en un espai de tolerància per la delinqüència organitzada de tota mena és prou conegut.

Per què a tots els barris s'estan obrint botigues teòricament d'alimentació, sense horaris, que es dediquen sistemàticament i com a ocupació principal a vendre alcohol d'alta graduació als vespres a menors d'edat? Qui ho permet? Qui ho controla? La conselleria de Comerç hi té alguna competència?

Per què Barcelona està plena de botigues amb el rètol "Compro or (robat)" fins i tot al costat de l'Agència Tributària de Catalunya? És culpa del pacte Mas-Zapatero tot plegat?

Per què el tripartit, amb consellers i diputats d'ERC, ha aprovat el nomenament d'un jurista de Santander i resident a Catalunya anomenat Eliseo Aja, que és espanyolista i que subscriuria fil per randa la sentència de l'Estatut del TC? Per defensar els interessos de Catalunya des del TC? Hi té alguna cosa a veure ERC?

L'espectacle d'ahir dels polítics d'ERC va ser lamentable. Fa set anys que estan al Govern de Catalunya, fa set anys que marquen la política econòmica i fa tres mesos que van reproduir per Catalunya les mesures antisocials, que diuen, que va aprovar el govern central i contra les que es manifestaven ahir. Van votar que no al Congrés i van votar que sí al Govern el dimarts 1 de juny de 2010 i després al Parlament de Catalunya el Decret-Llei de retallada de l'Estat del benestar, com diuen.

Això és el que fa no tenir cap mena d'estratègia més que ser d'extrema esquerra, que és l'ERC actual. Mentre el diputat Tardà es dedica amb gran intensitat a defensar els gitanos de França el sr. Montilla col·loca un espanyolista al TC com a quota catalana i passa el que passa: més pobres i més espanyols. No confonguem els termes, ERC fa set anys que és el govern, no set dies.

L'home del sac ha dit...

Totalment d'acord amb tu.

Noctas ha dit...

Ja intuia que l'escrit acabaria amb les Fai. Aquesta ciutat té quelcom d'anarquista que m'agrada. Es unA ciutat amb un fons pistoler molt peculiar. Espero que els mossos comencin a fer la seva feina i acabin fulminant-los sense pietat! però ahhhh hi ha un romanticisme tan viu en aquest cremar un cotxe de policia!

Noctas ha dit...

Per cert, aquest escrit està molt bé i cal acabar amb aquests feixistes..però que me'n dius dels partidets polítcs aL pAIS vasc que a banda de no condemnar Eta inciten a l'odi amb els seus discuros? aquests són feixistes, són patriotes, cal que seguieixin a la seves poltrones o el què cal és tb molta policia amb ells?

Anònim ha dit...

Noctas,

Comparar el que ahir va viure Barcelona amb el MNAB es molt simplificador, i molt natural en un paradigma de pensament espanyol.

Vindria a ser, com comparar un grup de lladres que s'instalen a casa teva i te la destrossen amb un pare que defen sa casa davant l'ocupacio de persones foranes que li volen pendre....

No m'extendre gaire, per que sino s'enten de sortida, dificilment, s'entendra amb arguments.



Akor

Anònim ha dit...

És cert que la brutalitat de les destrosses d'ahir no les hagués aturat cap govern, independentment del partit que hi hagués. Però és patètic que l'Hereu digui que volia comunicar-se amb algú d'Interior i que no va rebre resposta. Si el Boada estava de manifestació (també còmic, això), no hi havia cap altre responsable? No podrien preveure que hi hauria aldarulls? Això és deixadesa i incompetència. Dóna una imatge que en aquest govern no governa ningú.
Amb tot, també hem de deixar clar que són una minoria molt menor. Ara bé, estan ben organitzats i són capaços de fer molt de mal, tal com vam veure.

Unknown ha dit...

Estic totalment amb tu!! Sempre he mirat amb recel els Rpats, en conec alguns bastant atontats!
Et vull fer una pregunta directa: SI (Laporta) pot treure escons a les comarques de Lleida?.... com preveus que anirà?
Salut i força per a tu!!
Francesc.